www.besimdemaku.page.tl

FEJA ISLAME ESHTE JET

FOTO ME HADITHEI Dërguari i All-llahut(Sal-lAllahu Alejhi Ua Selam) ka thënë: 
"Kush e frenon zemërimin duke patur mundësi që ta realizon atë, e thërret All-llahu Ditën e Kijametit para të gjitha krijesave dhe ia mundëson të zgjedh cilën të dëshiron nga hyritë." [Tirmidhiu]


This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free