www.besimdemaku.page.tl

FEJA ISLAME ESHTE JET

ndihmoje nisen

materiali eshte marr nga www.telegrafi.com mund ta gjeni ne ket  link;http://www.telegrafi.com/lajme/e-vogla-nisa-deshiron-te-behet-heroine-e-kesaj-semundje-foto-2-53837.html

Nisa është vetëm 15 muajshe dhe që 9 muaj është duke u ballafaquar me një sëmundje shumë të rëndë.

Diagnoza është “LANGERHANS CELL HISTIOCYTOSIS MULTI SYSTEM” (kjo sëmundje është aq e rrallë sa që është 1 në 200.000 persona). Nisa është e shtrirë në spitalin Istanbul Sisli Eftal që nga 13/05/2014.

Palca kurrizore është gjetur në Gjermani dhe familja duhet të paguajë 60.000 euro në mënyrë që të dërgohet palca kurrizore në Turqi.

Siç u dëshmua disa herë në raste të tilla, vërtetë shpresojmë që edhe kësaj radhe të veprojë ndjenja solidare e të gjithë neve.

Pak nga të gjithë në, shpëtohet një jetë fëmiu. Ndihmoni..!

PERFITUESI: SENOL KAHRAMAN (babai i Nisës)

NUMRI I LLOGARISE (IBAN): 20-11-0000001150-82

EMRI I BANKES: TEB

SËIFT: TEBKXKPR

ADRESA: PRISTINE – KOSOVA

TEL NO: 00377 44 703 507

Materiali eshte  marre nga www.telegrafi.com.

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free