www.besimdemaku.page.tl

FEJA ISLAME ESHTE JET

Qudirat e mushkonjave

Ka zbuluar shkenca bashkëkohore se sipër shpinës së mushkonjës gjendet një baktere tepër e vogël, e cila nuk mund të shihet vetëm se me mikroskop, ky zbulim është vërtetësi e fjalës së Allahut:’’Allahu nuk turpërohet (ngurron) që të marr shembull çfarëdo shembulli, qoftë mushkonjë a diçka më e imët se ajo(sipër asaj)...”

          Disa të dhëna për mushkonjën:

          1 .Ajo është femër.

          2. Ka njëqind sy.

          3. Ka 48 dhëmbë.

          4. Ka tri zemra.

          5. Ka gjashtë  brisqe në turirin e saj  dhe se cila luan nga një rol.

          6. Ka gjashtë krih në çdo qoshe.

          7. Është e pajisur me  sistem termik që punon si sistemi i rezeve të kuqe, roli i saj është që të reflektoj ngjyrën e lëkurës në errësirë në ngjyrë  vjollce që ta sheh.

          8. Është e pajisur me sistem mpirje lokale që e ndihmon në mbjelljen e gjilpërës pa e ndier njeriu, dhe atë që e ndjen njeriu si pickim është si rezultat i thithjes së gjakut.

          9. Është e pajisur me sistem për analizën e gjakut, asaj nuk i pëlqejnë të gjitha.

          10. Është e pajisur me sistemin e tretjes së gjakut për të kaluar nëpër turirin e saj të imët.

          Me këtë bëhet e qartë se mushkonja një insekti i vogël dhe  i përbuzur, në fakt ajo është një krijesë e madhe të cilën e krijoi Allahu i Fuqishmi mbi çdo gjë.


This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free